Nyköping, Sassa, Petraa, smirnoff -ice och midsommar :)

hade det as trevligt i helgen :) först åkte vi buss, petraa sa för mycket helt enkelt. Man ska inte titta på killar i bussen när petraa är med.. så mycket kan jag säga.
Sen var vi hemma hos sassa. åt drack rökte vattenpipa. ;D as mysigt. sen kom sassas kompis sandra. o vi hade vår lilla förfest. :)
Sassa o jag dansa, jag har typ träningsverk i höfterna :S jaja. opa opa lixom ;D

Sen bar det iväg till oxelesund.. (jag vette fan hur det stavas) vi skulle till sassas kompis o fira midsommar. En as söt kille kom så klart o mötte oss. Joel om jag inte minns fel. Dock visade det sig att han var yngre är oss.

Sen var det tid för att dansa runt midsommarstången som bestod av två kundvangnar staplade på varandra med en liten blomma upptill. fulare får man leta efter. :|
Det sög iaf på festen så vi drog vidare. gick i evigheter..det tog lixom aldrig slut.

jag orkar fan inte berätta allt. jag lär vell förklara i min lunar blogg. :)




Bokar snart biljetterna till Turkiet! :D waw! festa i 2 veckor! utan stopp HAHA. :P jag älskar alanya! fyfan.



HEJDÅ!


Stockholm

Idag bär det iväg till stockholm, mamma ska in på ett sjukhus där. hon ska visst få nån magnetröntgen för hennes fot... :S Gårdagen blev tillslut super bra. Red för therese, det gick bra.. det är även helt otroligt hur mycket små fel man gör utan att veta om det. jag behöver verkligen dressyrlektioner. :)

Jag sitter o lyssnar på P3, vad annars kan man göra? ;D ska snart åka, men imrgon är det midsommar! yes! ;D då är det nyköping som gäller! :D :D :D :D :D petraa, jag o sassa. <3



Mitt första blogg inlägg!

Well well! sommaren började hyper bra, inte nog med att man tog studenten sen har det bara vart massa kul. Träffat gamla goa vänner som man inte sätt på as länge. En del festande också. 3:e helgen i rad nu.. ya! fyfan va härligt jag kommer må på måndag.

Jag börjar jobba om nån vecka, ska fasiken bli as kul! nära o bra. jag ska jobba endel sovande-natt-tider med.


Idag är det dressyr lektion som jäller. På 2 hästar, jag kommer va helt slut.. vissa blir lixom tröta efter at han ridit en, och jag rider ett dubbel pass... Oh my god.


Såg en reklam om roskilde idag, fyfan va jag vill åka och gå på det! aaaaah! jag hade velat åkt på hultsfred med, men det får jag ta nästa år ^^



Ne fyfan, nu ska jag ta o kolla på film, eller låtsats som att det är fint väder. :)



Idag rekomenderar jag : Avril - When You're Gone (Videon) :)


HEJDÅ!

RSS 2.0