Fick jobb idag!

                                                image5
 
Jag sökte jobb på Cypern som häst skötare, och idag ringde han och sa att jag typ fick det. ;D men eftersom jag är inriktad på hoppoch dressyr skulle han försöka fixa jobb åt mig på ett Engelskt ridsport center! :D Han fixar boendet åt mig. :) så jävla skönt att slippa snön! fyfan, jag blir vell borta 3 månader... sen får vi se, jag kanske stannar längre, vem vet.

Låter kanske lite farligt, men det är en bekant till oss, han äger galopp-hästar. as spännande. han tyckte dock inte att det va nånå bra idee att jag jobbade hos honom. eftersom det bara jobbar killar där som är så kallade "strand raggare" ;D haha.

Jag som precis kommit igång med träningen. fan då. det tar emot att åka, men det är once in a life time. liksom. Och ajg hinner lagom tillbaka tills nästa tävlings sesång börjar. :) jag ska byta namn på min häst. vilket kostar runt 3000... men det är det värt. jag tänker inte tävla med det namnet han har :P haha. nu va jag elak. men vem kom på det namnet?

Han är så slt min häst, när man kommer ut på morgonen gnäggar han ;D så jävla charmit. han gnäggar inte på nån annan... inte ens på mamma. :P ÄLSKA LG!

Hopptränade för första gången i tisdags. skit bra instuktör! hon berömde oss massor, och hjälpte oss enormt mycket. vi hoppade 90. :|  Högt för mig ;D hahhaha.


Ne ska nog dra mig upp mot sängen.



HA DET BRA. :)

kramis

RSS 2.0